Güvenli İnternet Günü / Safer Internet Day / 6 Şubat 2018Bizi Takip Edin:

#gig2018, #güvenliinternetgünü, #SID2018, #SaferInternetDay

DAHA İYİ BİR İNTERNET SENİNLE BAŞLAYACAK: DEĞERLERİNE SAHİP ÇIK!

INSAFE ağı tarafından her yılın Şubat ayında organize edilen Güvenli İnternet Günü (GİG) 2004 yılından bu yana dünyada 100’den fazla ülkede kutlanmaktadır. Ülkemizde de, 2010 yılında Güvenli İnternet Günü etkinlikleri gerçekleştirilmeye başlanmıştır. 2018 yılı Güvenli İnternet Günü tüm dünyada ve Türkiye'de 6 Şubat 2018 tarihinde kutlanmıştır.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından organize edilen, Güvenli İnternet Günü 2018 Yılı Etkinlikleri, “Daha İyi Bir İnternet Seninle Başlayacak: Değerlerine Sahip Çık!” teması ile 6 Şubat’ta Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nda Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sn. Ahmet Arslan, BTK Başkanı Sn. Dr. Ömer Fatih Sayan, Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Dekanı Sn. Prof. Dr. Şirin Karadeniz, çok sayıda öğrenci ve sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.





Dünya Güvenli İnternet Günü bu sene “Daha iyi bir İnternet seninle başlayacak: Değerlerine sahip çık!” teması ile 6 Şubat 2018 tarihinde yaklaşık 130 ülkede kutlanmıştır. Etkinliklerin Türkiye ayağında Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ile Bahçeşehir Üniversitesi 5.6.7. ve 8. sınıflar ile lise öğrencilerine yönelik bir kutu oyunu yarışması düzenlenmiştir. Yüzlerce video yarışma kapsamında gönderilmiş olup dereceye giren ilköğretim ve lise öğrencileri Güvenli İnternet Günü’nde ödüllerini almışlardır.



Ortaokul Kategorisinde Kazananlar

 

 

Lise Kategorisinde Kazananlar

 


Yarışma Foto Galeri


Sayfa yükleniyor...

Toast Alert...